INDIVIDUELE TRAININGEN

SNELLE GROEI VAN JOUW TALENT

Leeftijdscategorie: alle leeftijden

Laat jouw voetbaltalent explosief groeien door de intensieve individuele trainingen van Voetbalschool Focus. Tijdens deze trainingen van een uur gaan wij volle bak trainen aan jouw verbeterpunten!

De trainingstips, voetbaltechnieken en de nieuwste skills van onze techniektrainers zullen jouw als voetballer inspireren om de beste voetbalversie van je zelf te worden!

De eerste privé voetbaltraining bestaat uit een intake-sessie, waarin we elkaar op het voetbalveld leren kennen. Tijdens deze training krijgen wij een goed beeld van jouw voetbaltalent en krijg jij een goed beeld van de 1 op 1 sessies.

Clinics

Leeftijdscategorie: 6 t/m 13 jaar

Bij Voetbalschool Focus willen we jou blijven verrassen. Daarom introduceren we elke vakantie een ander thema, zodat je steeds nieuwe vaardigheden kunt ontdekken en ontwikkelen.

Elke vakantie staat bij ons in het teken van een ander thema, zodat jij je voetbalvaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen! Van Ball Mastery tot Breed Motorische Ontwikkeling, Algemene Vaardigheden, Aanvallen & Verdedigen en het beheersen van de 1 tegen 1 situaties. 

Voor slechts €70,00 kun je deelnemen aan onze clinic voor 2 dagen. Wil je liever één dag meedoen? Dat kan voor €40,00. Onze clinics zijn altijd inclusief een heerlijke lunch, tussendoortje en drinken.

Dus ben jij klaar om jouw talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen? Schrijf je dan nu in via onderstaande link en maak samen met ons van elke vakantie een onvergetelijke voetbalervaring!

Actie foto luuk
Chat openen
1
Hulp nodig?
Beste voetballiefhebber! Waarmee kunnen wij jou helpen?