Voetbalschool Focus groepstraining
Voetbalschool focus mobiel afbeelding

huisregels

Algemene voorwaarden Voetbalschool Focus

Bij inschrijving gaat u automatisch akkoord met de voorgestelde voorwaarde van Voetbalschool Focus.

Betalingsvoorwaarde

Bij inschrijving verwachten wij dat u het verschuldigde bedrag aan ons overmaakt, binnen 30 werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan heeft Voetbalschool Focus het recht om de inschrijving van de deelnemer te weigeren. 

Module voorschriften

Per module rekenen wij 10 trainingen, aan het einde van elke module zal er 1 inhaaltraining mogelijk zijn. Hier zal u dan tijdig over geïnformeerd worden.

U bent zelf verantwoordelijk voor de aanwezigheid van deelnemer tijdens de trainingen. 

Kleding voorschriften

Het aanschaffen van een shirt & trui is verplicht bij Voetbalschool Focus het kleding pakket bestaat uit een sweater, t-shirt, korte broeken en kousen dit zal allemaal van het merk Nike zijn. Het is verplicht om in het shirt of trui de trainingen te volgen. 

Aansprakelijkheid en klachten

Voetbalschool Focus is te gast bij T.S.V. Theole , T.S.V. Theole zal nooit aansprakelijk gesteld kunnen worden voor diefstal, vernielingen of letsel aangebracht door een derde.  Voetbalschool Focus is niet verzekerd voor eventuele blessures en/of letsel, deelname is op eigen risico. 

Gedragsregels

Zodra u het sportpark betreedt bent u op het terrein van T.S.V. Theole , hier dient u zich correct te gedragen mocht dit niet het geval zijn kan eventuele verwijdering of schorsing voor bepaalde tijd plaats vinden. De deelnemers dienen zorgvuldig om te gaan met de beschikbare materialen. Indien er sprake is van vernieling met opzet, kunnen de kosten eventueel verhaald worden op de desbetreffende deelnemer.

Verzuim en/of afgelasting

Voetbalschool Focus heeft elke module 1 training waarbij inhalen mogelijk is. Wanneer er sprake is van een afgelasting vanuit de organisatie zal er nog een extra moment plaatsvinden met betrekking tot inhalen. Hier zal u tijdig over worden geïnformeerd. Wanneer er sprake is van langdurig blessureleed is er een mogelijkheid in overleg met de organisatie tot teruggave van het geld voor de resterende trainingen.

AVG privacy wet

Onder aan de pagina kunt een bestand downloaden waarin u alle informatie kan vinden met betrekking tot AVG privacy wet.

Overige

Wanneer er sprake is van een verhuizing of wijziging van de gegevens dient u dit zelf aan te geven bij de organisatie van Voetbalschool Focus. Door middel van de gegevens kunnen wij contact met u opnemen zodat wij u  op de hoogte kunnen houden

Chat openen
1
Hulp nodig?
Beste voetballiefhebber! Waarmee kunnen wij jou helpen?