Voetbalschool Focus groepstraining
Voetbalschool focus mobiel afbeelding

OVER VOETBALSCHOOL FOCUS

Voetbalschool Focus is opgericht door Dion van Toorn. Na het stoppen van Marcel van Maanen bij Voetbalschool van Maanen is Dion van Toorn onder een andere naam verder gegaan met het voort zetten van hun succes. Voetbalschool Focus is gericht op individuen van 7 tot en met 19 jaar. Naast het geven van techniektrainingen zal de Voetbalschool gebruik maken van een Persoonlijk ontwikkelingsplan, hiermee wilt de Voetbalschool de ideale omgeving creëren voor ieder individu.

voetbalschool focus

VOETBAL

INDIVIDUEEL

KLIK HIER

voetbalschool focus

VOETBAL

GROEPSTRAINING

KLIK HIER

voetbalschool focus

VOETBAL

CLINICS

KLIK HIER

voetbalschool focus

VOETBAL

FEESTJES

KLIK HIER

WAAROM VOETBALSCHOOL FOCUS?

Voetbalschool Focus onderscheidt zich door zich echt te richten op het individu. Waar veel voetbalscholen gericht zijn op grote groepen en veel lange rijen. Proberen wij de groepen redelijk klein te houden maximaal 10 kinderen in de onderbouw (O7 t/m O13) en maximaal 8 in de bovenbouw (O14 t/m O19). En zorgen wij ervoor dat het aantal balcontacten per training maximaal is.

Daarnaast onderscheiden wij ons ten opzichte van andere voetbalscholen door te werken met een vaste leermethode per leeftijdscategorie & een Persoonlijk ontwikkelingsplan.

Voetbalschool Focus is er voor iedereen jong of oud, jongen of meisje, recreatief of presentatie gericht wij willen kinderen beter leren voetballen in een vertrouwende en plezier verhogende omgeving.

Voetbalschool FOCUS

TRAINERS

Als trainer heb je steeds meer andere taken dan alleen de voetbaltraining leiden. Je moet pedagogisch sterk zijn, soms een maatschappelijk werker en dat allemaal combineren om kinderen wat bij te brengen. Onze trainers kunnen dit en zien het ”trainer zijn” als een vak!

Wij werken volgens de methode: 9 opmerkingen zijn positief en de 10e opmerking wordt gemaakt om iets te verbeteren.

Ons concept bij Voetbalschool Focus is: ‘’met plezier trainen als een profvoetballer’’ kinderen beter leren voetballen. Onze trainers hebben de passie voor voetbal, daardoor horen ze bij ons!

VOETBALSCHOOL VAN MAANEN

Voetbalschool Focus is opgericht uit Voetbalschool van Maanen. Zoals al eerder aangegeven heeft er een naamswijziging plaats gevonden na het stoppen van Marcel van Maanen. Door de sterke punten van Voetbalschool van Maanen te combineren met de faciliteiten die een BVO biedt aan hun spelers denken wij de ideale leeromgeving te kunnen creëren voor ieder individu. Voetbalschool Focus gaat zich richten op techniektrainingen, spelvreugde, zelfvertrouwen, kleinschaligheid en plezier. Dit in combinatie met een vaste trainingsmethode en een persoonlijk ontwikkelingsplan

Chat openen
1
Hulp nodig?
Beste voetballiefhebber! Waarmee kunnen wij jou helpen?